Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης αποτελεί τη νέα και σπουδαία μεταγραφή του Εργοτέλη εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και την “πρόκληση” της επανόδου στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι 25 ετών, έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται ως σέντερ. Ο Μπουμπάρης επιστρέφει στην ομάδα του Εργοτέλη μετά από 5 χρόνια απουσίας από αυτή. Έχει αγωνιστεί επίσης σε ομάδες όπως είναι το Δειλινό, ο ΒΑΟΛ Χίου και ο ΟΦΗ.

Ο Εργοτέλης μετά και από την απόκτηση του αθλητή Χρήστου Καρλάφτη, προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Μπουμπάρη ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση του Εργοτέλη:

“Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με ευαρέσκεια ανακοινώνει την επιστροφή στο Σύλλογο και την ομάδα μπάσκετ, του Λεωνίδα Μπουμπάρη.

Ο 25χρονος και ύψους 206 cm σέντερ επιστρέφει στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ μετά από 5 χρόνια για να συμβάλει και αυτός με την εμπειρία και την ικανότητά του στην προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Μετά την προ πενταετίας παρουσία του στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ο Μπουμπάρης αγωνίσθηκε σε Δειλινό, ΒΑΟΛ Χίου και ΟΦΗ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή ο οποίος συνδυάζει το μπάσκετ με τις σπουδές του, όντας ήδη απόφοιτος του Βιολογικού και τεταρτοετής φοιτητής της Ιατρικής. 

Λεωνίδα καλώς επέστρεψες και πάλι στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του Κρητικού σωματείου:

Δημοσιεύτηκε από Γ.Σ. Εργοτέλης Basketball στις Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020