Σε γνώριμα μέρη θα βρεθεί και πάλι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Ο πολύπειρος παίκτης επιστρέφει πίσω στα παλιά του λημέρια στην Λευκάδα. Ο 38χρονος (2.07μ.) μπασκετμπολίστας θα φοράει στη νέα σεζόν την φανέλα της Δόξας Λευκάδας, καθώς η ομάδα τα βρήκε σε όλα μαζί του και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του. Ο Αναγνωστόπουλος ξέρει καλά τα κατατόπια στο πανέμορφο νησί και την ομάδα, καθώς έπαιζε στην Δόξα την σεζόν 2014-15.

Ο έμπειρος παίκτης έχει κάνει μια σημαντική πορεία στα παρκέ. Εχει παίξει σε ΜΕΝΤ, Φίλιππο Θεσσαλονίκης, Ηρακλή, ICBS, Ξάνθη, Ερμή Λαγκαδά. Τελευταία του ομάδα ήταν τα Φάρσαλα.

 Εκτός του Αναγνωστόπουλο, η Δόξα πρόσθεσε άλλους 3 παίκτες στο δυναμικό της. Ο λόγος για τον Βασίλη Βαγενά, τον Πέτρο Αργυρό και τον Χρήστο Γεωργάκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου από την Λευκάδα:

“Παίκτης της ομάδας μας είναι ξανά ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος (2.07,γεν 1980). Αγωνίστηκε στην ομάδα μας την περίοδο 2014-2015(Α2), ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιξε στον ΓΣ Φαρσάλων (Β) και στο παρελθόν σε ΜΕΝΤ, Φίλιππο Θεσ/κης, Ηρακλή, ICBS, Ξάνθη, Ερμή Λαγκαδά. Είναι ο 5ος παίχτης σε συμμέτοχες και ο 6ος σκόρερ στην Α2”.

”Στην ομαδα επανερχονται:ο Πέτρος Αργυρός (1.86,γεν 1997) και ο Χρήστος Γεωργακης (2.00,γεν 1996).Και οι δύο αγωνίστηκαν την χρόνια που πέρασε στην Γ Εθνική,με την Νικοπολη Πρέβεζας”.

”Στην ομάδα μας,επανέρχεται ο Βασίλης Βαγενας(2.02,γεν 1980).Τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιστηκε στο πρωταθλημα της Γ Εθνικής με την Νικοπολη Πρεβεζας”.