Και επίσημα στον Πόλις Καλλιθέας επέστρεψε ο Γιώργος Σίμος, με το basketblog.gr να σας ενημερώνει σχετικά από τις 13/6, με το ρεπορτάζ (Επιστροφή Σίμου…στον Πόλις). Ο τεχνικός των επιτυχιών για την ομάδα της Καλλιθέας θα έχει στο πλευρό του τους Βασίλη Συγλέτο και Γιώργο Ρουμπελάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Πόλις ΑΣ Καλλιθέας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επαναπρόσληψη του μακροβιότερου προπονητή της ιστορίας της , Σίμου Γεωργίου, τον άνθρωπο που έχει χαρίσει, μαζί με τον Ζωντό ,τη μεγαλύτερη επιτυχία στον σύλλογο ,την άνοδο στην Β΄Εθνική πριν 2 χρόνια, προπονητής που έχει εργαστεί παλαιότερα στο σωματείο τόσο στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ ,Γ΄και Β΄Εθνική Κατηγορία.

Άμεσοι συνεργάτες αυτού, ο πρώην αρχηγός του ανδρικού της τμήματος, Συγλέτος Βασίλειος, που κόσμησε τον σύλλογό μας για 5 χρόνια ως αθλητής , και τον Ρουμπελάκη Γεώργιο που έχει εργαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες με αποκορύφωμα της καριέρας του ,την δημιουργία βιογραφικού ως πρώτος προπονητής σε ομάδες Α1 ,του γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ. Ευχόμαστε από καρδιάς και στους τρεις καλή επιτυχία στο δύσκολο αναμφισβήτητα έργο τους».