Σε ακόμα μια σημαντική μεταγραφή έφτασαν οι Διόσκουροι Κοζάνης, οι οποίοι έπειτα από εισήγηση του Άρη Χωλόπουλο απέκτησαν τον Κοζανίτη αθλητή Ανδρέα Γκουτζιομήτρο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Ευκαρπία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πιστοί στον σχεδιασμό τους οι Διόσκουροι Κοζάνης πραγματοποίησαν μια ακόμη μεταγραφή ενός νέου και ταλαντούχου κοζανίτη αθλητή.

Οι κυανόμαυροι θέλοντας να συνεχίσουν να αναδεικνύουν το ταλέντο της περιοχής μας βασιζόμενοι σε παίκτες που έχουν όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες πρόσθεσαν στις τάξεις τους τον Κοζανίτη αθλητή Ανδρέα Γκουτζιομήτρο.
 
Ο αθλητής αγωνιζόταν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής με την ομάδα της Ευκαρπίας. Είναι 23 χρονών και πλέον επιστρέφει στην Κοζάνη μετά το πέρας των σπουδών του.
 
Η καριέρα του άρχισε από την Α.Ε.Κοζάνης όπου στέφθηκε Πρωταθλητής Παίδων Δυτικής Μακεδονίας το 2008 και το 2009, κατόπιν μετακόμισε στην πόλη των Σερρών λόγο σπουδών και μεταπήδησε στον Ορφέα Νέου Σκοπού,όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΜΑΘ την περίοδο 2013-2014 πετυχαίνοντας έτσι την άνοδο στην Γ΄Εθνική όπου και αγωνίστηκε την περίοδο 2014-2015. Τελευταία αγωνίστηκε στα γήπεδα της Β΄ Εθνικής με τον Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.
 
Διακρίνεται για το ήθος του, και την αγωνιστικότητα. Πλέον η περιφέρεια των Διόσκουρων είναι καλύτερη από ποτέ με το ταλέντο και τις λύσεις να περισσεύουν.
 
Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια των Διόσκουρων και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.