Ο ΚΑΟΔ πραγματοποιώντας το σχεδιασμό του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα τον βρει ξανά στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα σε αυτή της Γ’ Εθνικής, κινήθηκε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος για την προσθήκη του Φώτη Στυλίδη.

Ο Στυλίδης είναι γνώριμος στην “οικογένεια” του ΚΑΟΔ, καθώς υπήρξε μέλος της ομάδας και πριν από μερικά χρόνια όταν η ομάδα μάλιστα βρισκόταν στα “σαλόνια’ της Basket League. Ο Στυλίδης μάλιστα αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά, Έσπερο Πατρών, και Γ.Σ. Ελευθερούπολης, με τον οποίον κατάφερε να πανηγυρίσει 3 συνεχόμενες ανόδους.

Δείτε τις δηλώσεις του Στυλίδη στην εφημερίδα «Εργασία… συν» για τη μεταγραφή του στον ΚΑΟΔ:

«Είναι μεγάλη μου τιμή η επιστροφή στην ομάδα όπου ξεκίνησα τις πρώτες μου αθλητικές δραστηριότητες. Με τη σειρά μου να βάλω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι για να πάμε την ομάδα εκεί που της αναλογεί». Όσον αφορά το πόσο είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου, ο Φώτης Στυλίδης σημείωσε: «Οι κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της διοίκησης είναι πολύ καλές. Η ομάδα έχει ήδη ένα καλό ρόστερ, ίσως γίνει και καλύτερο. Νομίζω ότι είναι εφικτό να πετύχουμε τους φετινούς στόχους». Τέλος, ευχαρίστησε «τη διοίκηση και το επιτελείο της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να επιστρέψω στην ομάδα όπου ξεκίνησα. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Δείτε τι δήλωσε στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ο Πρόεδρος του συλλόγου Σάββας Γρηγοριάδης:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτή την μεταγραφή. Προσπαθήσαμε όλοι. Όλοι κάτι κάνανε και φτάσαμε στο να μπορέσουμε να ερθούμε σε μια επαφή και τελικά σε συμφωνία με τον Φώτη». Ακόμη, ο κ. Γρηγοριάδης επεσήμανε πως η απόκτηση του Φώτη Στυλίδη «ήταν μια απαίτηση του προπονητή που προσπαθήσαμε να την ικανοποιήσουμε», προσθέτοντας: «Είχε θέσει ως στόχο ομάδα για να παίξει η ομάδα καλύτερα έναν αθλητή σαν τον Φώτη Στυλίδη, τον οποίο και ήξερε από παλιά και τον παρακολουθούσε τα τελευταία χρόνια. Πίστευε ότι με την προσθήκη του Φώτη θα αλλάξει εικόνα η ομάδα. Προσπαθήσαμε κι εμείς να ικανοποιήσουμε αυτό που ήθελε ο προπονητής και ήρθαμε σε συμφωνία με τον αθλητή. Οι σχέσεις μας βέβαια ήταν πάντοτε τόσο καλές όσο με λίγους αθλητές. Πιστεύω ότι πετύχαμε αυτό που ήθελαν όλοι στη Δράμα, και οι φίλαθλοι και οι παράγοντες, και ελπίζω να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στους στόχους της ομάδας».

Δείτε την ανακοίνωση του ΚΑΟΔ:

“Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει τον επαναπατρισμό Δραμινών παιχτών που αγωνίζονταν εκτός Δράμας, εντάσσοντας στο δυναμικό του και τον Φώτη Στυλίδη, ο οποίος επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του. Έτσι, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, με τις επιλογές τους, ενισχύουν τον κορμό των Δραμινών παιχτών της ομάδας, ενώ παράλληλα κινούνται και για τη διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ που έφερε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα κατηγορία, με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Η μεταγραφική ενίσχυση με τον Φώτη Στυλίδη έρχεται ως συνέχεια της απόκτησης των Βασίλη Μασάδη και Δημήτρη Μπέσσα, οι οποίοι και αυτοί αν και Δραμινοί αγωνίζονταν εκτός Δράμας.

Ο Φώτης Στυλίδης είναι ένας παλιός γνώριμος για τον ΚΑΟΔ, καθώς έχει αγωνιστεί στην ομάδα για 7 χρόνια, φτάνοντας μάλιστα να έχει και 10 συμμετοχές στην Α1 με την πράσινη φανέλα. Επίσης αγωνίστηκε για μια χρονιά στη Γ’ Εθνική με τους Τιτάνες, ενώ εκτός Δράμας έχει αγωνιστεί 2 χρόνια στον Έσπερο Πατρών (φτάνοντας στην άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική) και για 4 χρόνια στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης (με την ομάδα να φτάνει σε 3 σερί ανόδους)”.