Ο ισχυρός άνδρας του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης, με δριμεία ανακοίνωση θέτει ερωτήματα προς την πλευρά του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Άγγελου Παπανικολάου.

Αφορμή φυσικά η χθεσινή ανακοίνωση του κ.Παπανικολάου, ο οποίος άφησε αιχμές προς τον έτερο υποψήφιο των εκλογών της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, με τον κ.Σακελλαρίδη να πνέει τα μένεα, καθότι θεωρεί τις διαδικασίες των ανόδων στην Β΄Εθνική και τον όμιλο του Βορρά παράτυπες, ενώ δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική στον όμιλο του Νότου.

Τα όσα αναφέρει η ανάρτηση του κ.Σακελλαρίδη

Προς κ. Άγγελο Παπανικολάου , υποψήφιο πρόεδρο ΔΣ της Ε.Ο.Κ.      

 Αξιότιμε κύριε Παπανικολάου ,

Είμαι ένας απλός εργάτης του αθλητικού κινήματος , με ιδιαίτερη αγάπη στο μπάσκετ , που το έχω υπηρετήσει από πολλές θέσεις.

Σήμερα έχω την τιμή να ηγούμαι ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου , του Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Παρακολουθώ την πορεία σας , σαν υποψήφιου προέδρου της Ε.Ο.Κ. και σας εύχομαι καλή επιτυχία .

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση σας παρατηρώ ότι κάνετε συχνές τοποθετήσεις με επιθέσεις εναντίον ενός συγκεκριμένου υποψηφίου (δικαίωμα σας) και αγνοείτε η θέλετε να αγνοείτε τις πράξεις της προσωρινής διοίκησης για τις οποίες δεν έχετε πει κουβέντα ! Ο κ.Λιόλιος έχει τοποθετηθεί, ενώ εσείς δεν έχετε κάνει καμία αναφορά. Για αυτό το λόγο απευθύνομαι σε εσάς.

Συμφωνείτε με τις διαδικασίες που ακολουθεί η προσωρινή διοίκηση;

Είστε υπέρ της διαφάνειας και της λογοδοσίας ; Σαν δημοκρατικός άνθρωπος πιστεύω πως είστε υπέρ της διαφάνειας και της λογοδοσίας και γι αυτό με εκπλήσσει η σιωπή σας στις τελευταίες ενέργειες που έχει κάνει ένα μικρό μέρος της προσωρινής διοίκησης αφού δεν έχει συγκληθεί ΔΣ !!

Προσωπικά έχω κάνει συγκεκριμένη προσωπική τοποθέτηση , που αναδημοσιεύθηκε σε αρκετές ιστοσελίδες , για πράξεις που είναι , κατά τη γνώμη μου , παράτυπες και επίσης είχα αποστείλει συγκεκριμένες επιστολές που είτε αγνοήθηκαν είτε απορρίφθηκαν χωρίς αιτιολογία αφού δεν μας ενημέρωσε κανείς!

Μάλιστα την ώρα που υποτίθεται ότι γινόταν η σχετική συζήτηση έχω την πληροφορία ότι ήσασταν στα γραφεία της Ε.Ο.Κ.!! Γνωρίζετε τον λόγο η την επίσημη αιτιολογία της απόρριψης ;

Γνωρίζετε για ποιον λόγο έγιναν άνοδοι για κάλυψη κενών στους ομίλους βορά Β και Γ εθνικής και γιατί δεν έγινε το ίδιο στους ομίλους του νότου; Γνωρίζετε γιατί δεν καλύφθηκε συγκεκριμένο κενό σε νότιο όμιλο της Β εθνικής ; Εμείς ούτε γνωρίζουμε ούτε αντιλαμβανόμαστε και κανένας δεν μας έχει απαντήσει ούτε έχει ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και την αθλητική κοινωνία !!! Συμφωνείτε κύριε Παπανικολάου ;

Καλές οι επιθέσεις εναντίον του κ Λιόλιου ( δικαίωμα και σεβαστή επιλογή σας) αλλά ασχοληθείτε με τα έργα και τις παρατυπίες της προσωρινής διοίκησης !! Ενημερώστε μας για την θέση σας η για το τι θα κάνετε όταν και αν εκλεγείτε . Τα ίδια ερωτήματα απευθύνω και προς τον έτερο υποψήφιο πρόεδρο κ Π.Φασούλα , που αναμένω την τοποθέτηση του !

Με όλο τον σεβασμό  

Μιχαλης Σακελλαριδης

Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ