Η ΑΕ Κομοτηνής έχει μπει δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και θέλει να χτίσει μία ισχυρή ομάδα ώστε να διεκδικήσει ότι της αναλογεί για τη νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Χρήστο Αυγερινού, με τον Κύπριο πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ να αποφασίζει στα 20 του χρόνια να κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για την Θράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΑΥΓΕΡΙΝΟ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο 20χρονος Play Maker από την Κύπρο, προπονούνταν απο την περσινή σεζόν στην ομάδα μας, καθώς ηρθε στην Κομοτηνή απο τον Νοέμβριο λόγω σπουδών.

Προέρχεται απο την Κύπρο και αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, οπου αναδείχθηκε κυπελλούχος Κύπρου με την ομάδα του ενώ εχει κληθεί στις μικρές εθνικές της Κύπρου».

Η συνέχεια έγινε με την ανανέωση του Γιώργου Κουτσοβασίλη, με τον αρχηγό της ομάδας να είναι και τη φετινή σεζόν ο ηγέτης εντός και εκτός παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σημαία στον ιστό της…

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή και αρχηγό ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ.

Ο MVP της σεζον και από τους πρωτεργάτες της μπασκετικής αναγέννησης του συλλογου μας συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις προσφορές του στην ομάδα μας, βάζοντας πλάτη για ακομα μια φορα στα δυσκολα..

Ετσι λοιπόν, ο αρχηγός μας βάζει πλώρη για νέα ενδιαφέροντα ταξίδια…».

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε σήμερα με την επιστροφή του Στέλιου Γεωργαντά, ο οποίος μετά από 4 χρόνια στη Μεταμόρφωση και τη Νίκη Βόλου επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την απόκτηση του ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. Ο 22χρονος Forward αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της, ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του στο Βόλο, όπου και αγωνίστηκε σε Μεταμόρφωση (Γ΄ Εθνική) και Νίκη Βόλου (πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική) και πλέον επιστρέφει στην βάση του, την Κομοτηνή για τον επόμενο χρόνο.

Ο Στέλιος αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα παιδιού που με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια, κάνει την δουλειά του. Επιπλέον είναι δικαίωση και για τον τότε προπονητή του ανδρικού και νυν προπονητή των ακαδημιών κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε σε ηλικία 16 ετών και του έδωσε ρόλο στο ανδρικό…

Καλώς ήρθες σπίτι σου Στέλιο…»