Ο σχεδιασμός στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό καθώς οι διοικούντες του σύλλογο θέλουν να παρουσιάσουν την επόμενη χρονιά ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα είναι πανέτοιμο να ριχτεί στη μάχη της Γ’ Εθνικής. Μετά την απόκτηση του Γιάννη Θωνιάτη από τον Έσπερο ΑΟΠΑ, η επόμενη προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Μάκη Γιατρά, είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου από τον Ίκαρο Καλλιθέας!

Ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ, γέννημα θρέμμα της Κορινθίας, αγωνιζόταν από το 2011 στον σύλλογο της Καλλιθέας και τον συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις από τον προηγούμενο προπονητή του, Γιώργο Καλαφατάκη.

Αξιοσημείωτη είναι η διάκριση του Γιώργου Κωνσταντίνου με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2011. Μία σπουδαία προσθήκη για τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, ο οποίος συνεχίζει το “χτίσιμο” της ομάδας με κύρια χαρακτηριστικά, το ταλέντο, τα νιάτα σε συνδυασμό με την εμπειρία και την στήριξη σε αθλητές από την Κόρινθο.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της νέας μου ομάδας, Μάκη Γιατρά και την διοίκηση του συλλόγου, για την ευκαιρία που έδωσε να επιστρέψω στην πόλη μου και να αγωνιστώ με τα χρώματα του Απόλλωνα. Η προσέγγιση και η δίψα των ανθρώπων του συλλόγου με γεμίζουν υπευθυνότητα και η παρουσία μου στην ομάδα αποτελεί προσωπικό στοίχημα”, τόνισε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, στις πρώτες του δηλώσεις στο basketblog.gr

“Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στον Απόλλωνα, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε η ομάδα μας να είναι ένα σκαλοπάτι και να μην σταθεί ικανή να τον κρατήσει του χρόνου”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, κ. Μεταξάς

Παίρνει (και) Πάγκαλο

Έχουμε ξαναπεί, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς. Οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ, με τον Βαγγέλη Πάγκαλο να βρίσκεται κοντά στο να κλείσει στην ομάδα της Κορίνθου. Ο 21χρονος φόργουορντ/σέντερ, αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Α.Ο Ξυλοκάστρου στην Α1 ΕΣΚΑΚ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Αν συνυπολογίσουμε, την παραμονή του βασικού κορμού της περσινής ομάδας, δηλαδή του αρχηγού Σταύρου Δανιήλ (2η χρονιά), του Γιώργου Κατσαμάκη (2η χρονιά), του Γιάννου Σταυρόπουλου (3η χρονιά) και του Βαγγέλη Λεβεντόπουλου (3η χρονιά), διαπιστώνουμε πως οι “θαλασσί”, δεν θα έχουν ρόλο κομπάρσου στην Γ’ Εθνική.