Συνεχίζει δυναμικά τις προσθήκες ο Άρης Νίκαιας με σκοπό να ενδυναμώσει περισσότερο το ρόστερ του εν’ όψει της νέας χρονιάς, δίνοντας έτσι πολλαπλές λύσεις στον Παναγιώτη Ζερβουλάκο. Σήμερα η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε τους Χρήστο Αλεξαδνρόπουλο και Βαγγέλη Βασιλάκη, δύο παίκτες που θα δώσουν φρεσκάδα-ενέργεια στο παρκέ καθώς το νεαρό της ηλικίας τους προσδίδει ότι έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν την φετινή χρονιά.

Οσο αφορά τον Αλεξανδρόπουλο, ο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β’ Εθνική με τον ΕΦΑΟΖ έχοντας 1,6 πόντους σε 23 παιχνίδια, ενώ ο 18χρονος πάουερ φόργουορντ, Βαγγελης Βασιλακάκης, αγωνίζονταν στη Νέα Ιωνία και στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά :

«Ο Αρης Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του γκαρντ Χρήστου Αλεξανδρόπουλου που πέρσυ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής με τον Φιλαθλητικό,γεννημένος το 1997 και με ύψος 1,95,ικανός και έτοιμος να καλύψει και τις 2 θέσεις των γκαρντ.Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του Βαγγελη Βασιλακάκη από τη Νέα Ιωνία,ενός ακόμα νέου αθλητή,γεννημένο το 1999 και με ύψος 2,03 παίζοντας στις θέσεις 4-5,πιστεύοντας στο ταλέντο του και στην άμεση εξέλιξή του».