Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή θέλει να κάνει ο Πόλις Καλλιθέας, ο οποίος στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Νότου δοκιμάζεται στο Γαλάτσι από την τοπική ομάδα. Οι “πράσινοι” γνωρίζουν καλά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί το τελευταίο υψηλό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν, αν θέλουν να κερδίσουν την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική.

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει “ζωντανό” στη μάχη κορυφής θέλει ο Εθνικός Πειραιώς, που υποδέχεται την Καλαμάτα έχοντας, όμως, το… μυαλό του και στην αναμέτρηση του Γαλατσίου.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει η Νίκη Αμαρουσίου καθώς δοκιμάζεται στην έδρα του Αγρινίου κυνηγώντας το δίποντο που θα της δώσει ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, εκτός έδρας μάχες παραμονής δίνουν Κρανίδι, Χαλάνδρι και Κεραυνός Αιγίου. Οι “μπλε” αντιμετωπίζουν τον αδιάφορο Ολυμπιονίκη, οι “κόκκινοι” φιλοξενούνται από τη Ζάκυνθο, ενώ οι “κυανοκίτρινοι” κοντράρονται με τον ουραγό Ποσειδώνα.

Το πρόγραμμα:
ΚΓ Παναγούλας (16:00) Ζάκυνθος – Χαλάνδρι (Κυριακόπουλος – Λιότσος)
Σαλπέα (17:00) Εθνικός Πειραιώς – Καλαμάτα (Γιαννακουδάκης – Βαλούρδος)
Λουτρακίου (17:00) Ποσειδώνας – Κεραυνός Αιγίου (Κονταράτος – Λεβεντέλλης)
Γαλατσίου (17:00) Γαλάτσι – Πόλις Καλλιθέας (Πόντας – Διμπινούδης)
ΔΑΚ Αγρινίου (17:00) Αγρίνιο – Νίκη Αμαρουσίου (Λογοθέτης – Καμήτσος)
Αρχ. Ολυμπίας (17:00) Ολυμπιονίκης – Κρανίδι (Κρεσταινίτης – Αναγνωστοπούλου)

Η βαθμολογία (σε 19 αγώνες): Πόλις Καλλιθέας 35, Εθνικός Πειραιώς 34, Νίκη Αμαρουσίου 33, Γαλάτσι 32, Αγρίνιο 30, Ζάκυνθος 30, Καλαμάτα 28, Χαλάνδρι 28, Κεραυνός Αιγίου 26, Κρανίδι 26, Ολυμπιονίκης 20, Ποσειδώνας 19.