Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης των Δημήτρη Ροζολή, Σταύρου Αποστόλου και Λεωνίδα Σκούταρη προχώρησε η Πεντέλη. Το basketblog.gr σάς είχε ενημερώσει από χθες το βράδυ για την συμφωνία των δύο πρώτων με τον νεοφώτιστο σύλλογο (στο άρθρο με τίτλο “Χτύπημα με Ροζολή”), ενώ σήμερα το πρωί επικυρώθηκε και ο “γάμος” με τον Σκούταρη.

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Φίλιππου Ταμπάκη ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών εν όψει της νέας σεζόν καθώς οι “μπλε” έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, που έχει τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό στον 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Α.Ε. Πεντέλης, στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, προέβη στην απόκτηση τριών νέων παικτών

Συγκεκριμένα απέκτησε, τον Λεωνίδα Σκούταρη (34, 2.00) που αγωνίζεται στην θέση του power forward και προέρχεται από τρεις συνεχείς περιόδους στην Α2 με την ομάδα του Περάματος, τον Δημήτρη Ροζολή (28, 1.85) που αγωνίζεται στην θέση του point guard και έχει μεγάλη εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες (περσινή του ομάδα ο Δούκας) και τον Σταύρο Αποστόλου (20, 1.90) που αγωνίζεται στις θέσεις των guards και πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Τυφώνα στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Οι επιλογές αυτές έγιναν με ιδιαίτερη προσοχή και με γνώμονα όχι μόνο την αναμφισβήτητη αγωνιστική αξία των παραπάνω παικτών, αλλά και την άψογη παρουσία τους στο χώρο του μπάσκετ από άποψη χαρακτήρα και συμπεριφοράς.

Θεωρούμε ότι τα νέα μας αποκτήματα θα “δέσουν” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδος μας και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα κάνει ότι είναι δυνατό για την καλύτερη εκπροσώπηση του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Πεντέλης