Στον πάγκο της Πεντέλης θα βρίσκεται για ακόμα ένα χρόνο και επίσημα πλέον ο Φίλιππος Ταμπάκης. Η διοίκηση των “μπλε” ανακοίνωσε την παραμονή του νεαρού τεχνικού στην ηγεσία της ομάδας, με τον Νίκο Δημητράκη να βρίσκεται στο πλευρό του ως άμεσος συνεργάτης του. Έτσι, από εδώ και πέρα η προσοχή όλων στην Πεντέλη στρέφεται στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Το κεφάλαιο προπονητής που παρέμενε σε εκκρεμότητα έκλεισε πλέον οριστικά αφού με απόφαση του Δ.Σ οριστικοποιήθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Φίλιππο Ταμπάκη, σε αναγνώριση της δουλειάς και της προσφοράς του τους τελευταίους 18 μήνες.

Άμεσος συνεργάτης του coach Ταμπάκη θα είναι και πάλι, ο επιστημονικά άριστα καταρτισμένος γυμναστής Νίκος Δημητράκης, του οποίου η προσφορά στο σύλλογο, τα τελευταία χρόνια είναι ανεκτίμητη. 

Έτσι η διοίκηση του συλλόγου έχει αφοσιωθεί σε ένα δύσκολο αγώνα με δυο βασικούς στόχους.

Πρωταρχικός στόχος το κλείσιμο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, ώστε να διαφυλαχτεί η από 20ετίας καλή φήμη της ομάδας.

Παράλληλος στόχος η οργάνωση της ομάδας και των υποδομών της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε ένα ιδιαιτέρα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και μέσα στις πραγματικές δυνατότητες, που αποδεικνύονται πολύ μικρότερες από αυτές των περασμένων ετών, κάτι που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αγνοηθεί.

Γι αυτό οι κινήσεις της διοίκησης θα είναι στοχευμένες και πολύ προσεκτικές, μακριά από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που καταλαμβάνει τους παράγοντες αυτή την περίοδο”.