Και τυπικά μέλος του Κορωπίου θα είναι για ακόμα μια χρονιά ο Χάρης Ατζαμόγλου, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ είχε συμφωνήσει προφορικά με τους “πράσινους” εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τη Δευτέρα (22/07) αυτή η συμφωνία έλαβε επίσημη μορφή, με την ομάδα του Νότη Κονδύλη να ανακοινώνει την παραμονή του στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

“Την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου για την χρονιά 2013-2014 έβαλε ο Χάρης Ατζαμόγλου την Δευτέρα 22 Ιουλίου. Ο μεγάλος άσσος της ομάδος παρά τις πολλές και ιδιαίτερα υψηλές οικονομικά προτάσεις που δέχθηκε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν έβαλε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του από την παραμονή στην ομάδα του Κορωπίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Είναι φυσικό άλλωστε όταν μια ομάδα διαθέτει κορυφαίους αθλητές για την κατηγορία και όχι μόνο, οι παίκτες της κάθε καλοκαίρι να δέχονται καταιγισμό προτάσεων για την μετακίνηση τους και είναι επιτυχία παράλληλα για την διοίκηση του Γ.Σ.Κ, να καταφέρνει να τους διατηρεί στο έμψυχο δυναμικό του με χαρακτηριστική θα έλεγε κανείς ευκολία. Μία ευκολία που πηγάζει από την πίστη των ιδίων αυτών μεγάλων αθλητών, για την δυναμική και την προοπτική του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου.

Ο Χάρης στα 25 του χρόνια και μετά από την πρώτη του εξαιρετική χρονιά στην ομάδα δείχνει έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και να οδηγήσει σε επιτυχίες τον Γυμναστικό Σύλλογο τα επόμενα χρόνια αναδεικνύοντας τον εαυτό του σε πρότυπο για την επόμενες γενιές που ακολουθούν.

Η επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Κ του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.