Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της Ζακύνθου, οι οποίοι από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο κόουτς Γιώργος Σκροπολίθας.
Ο προπονητής των νεοφώτιστων βλέποντας πως δεν υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής κάποιου φιλικού παιχνιδιού, αλλά και δεδομένου του γεγονότος ότι πολλοί από τους παίκτες του δεν είναι Ζακυνθινοί, θέλησε να τους δώσει την ευκαιρία να περάσουν λίγες μέρες κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα προκειμένου να επιστρέψουν με “γεμάτες μπαταρίες” εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων με Αγρίνιο και Πόλις Καλλιθέας.

Στο στρατόπεδο των “ερυθρόλευκων” γνωρίζουν καλά πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να μπουν για τα καλά στο γκρουπ των ομάδων που θα κυνηγήσουν την άνοδο.

Άγχος, πάντως, δεν υπάρχει και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ομάδας του Γιώργου Σκροπολίθα έναντι των αντιπάλων της.