Επιστροφή στα παρκέ για την ομάδα του Πικερμίου μετά από την εμφάνιση θετικού κρούσματος κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, το Πικέρμι μπήκε χθες (06/10) κανονικά σε “ρυθμούς προπονήσεων”.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, κάνοντας τεστ για τον κορονοϊό, απολυμαίνοντας το κλειστό γυμναστήριό του, το Πικέρμι είναι έτοιμο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Πικέρμι:

«Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στις ακαδημίες του Συλλόγου και έχοντας ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζονται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, προέβη σε απολύμανση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων της. Επίσης η αντρική ομάδα έκανε τεστ COVID χθες 5/10/2020 και σήμερα μας γνωστοποιήθηκε ότι όλα τα μέλη και τα εμπλεκόμενα διοικητικά μέλη είναι άπαντες αρνητικοί. Η ομάδα μας λοιπόν ξεκινάει από σήμερα ξανά την προετοιμασία της. Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ απέδειξε στην πράξη ότι ενδιαφέρεται για την προάσπιση της υγείας όλων και γι αυτό δεν κρύφτηκε και ανακοίνωσε άμεσα για την έκτακτη κατάσταση που υπήρξε. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σύντομα να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί από αυτήν την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στις ακαδημίες του Συλλόγου και έχοντας ενεργοποιήσει…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητική Ένωση Πικερμίου BC στις Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020