Μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Θήβα απο τον Κάδμο με 67-53, ο Σπόρτιγκ καλείται να κοιτάξει μπροστά, αρχής γενομένης από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μπροστά στο κοινό της την Κυριακή (18/10) κόντρα στον Ηρόδοτο. Οι επιδιώξεις είναι μεγαλύτερες φέτος για το σύνολο του Στέλιου Κλήμη και με συμπαραστάτη τον κόσμο τους, άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια απωλειών.

Ο γκάρντ/φόργουρντ της ιστορικής ομάδας των Πατησίων, Ερρίκος Κούτρης, μίλησε στο Basketblog.gr για το παιχνίδι με τον Κάδμο, αλλά και για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στα Πατήσια (18/10).
 
Συνέντευξη στον Γιάννο Παπαγιάννο

Για την ήττα από τον Κάδμο στη Θήβα: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και τα παιχνίδια της πρεμιέρας ανέκαθεν είναι περίεργα παιχνίδια. Ξέραμε ότι παίζουμε σε μία αρκετά δύσκολη έδρα όπου ο κόσμος δίνει ώθηση στην ομάδα. Μπήκαμε μέσα για να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας έδινε ώθηση για μία καλύτερη συνέχεια, δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε μπροστά».
 
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στα Πατήσια την Κυριακή (18/10): «Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν εντός έδρας, μπροστά στον κόσμο μας. Εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο απο το πρώτο λεπτό και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να δώσει το παρών όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ο κόσμος έχει ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα και πιστεύω πως είναι έτοιμη να αγκαλιάσουν την νέα προσπάθεια που γίνεται. Εξάλλου είναι δεδομένο πως ο κόσμος της ομάδας είναι και η μεγάλη μας δύναμη».