Οι διακοπές τελείωσαν και οι ομάδες που αγωνίζονται στα μπαράζ κατάταξης της Γ’ Εθνικής, ίσως να παίζουν σε μια «ζαριά» τους, τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Μία εξ αυτών, είναι και η Πεντέλη, η οποία χθες (2/5) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, μετά τις διακοπές του Πάσχα, προετοιμαζόμενη για τον αγώνα στο «Σαλούν», απέναντι στην ΚΑΠ (8/3).

Ο Κώστας Χαρτοματσίδης, είδε όλους τους παίκτες του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο περιείχε αρκετή εκγύμναση για τους ίδιους, ενώ παίκτες που είχαν αποχωρήσει για λίγες μέρες από τα Βόρεια Προάστια, προκειμένου να επισκεφθούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους ή άλλους προορισμούς, όπως ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Μάνος Λουγιάκης και ο Αλέξανδρος Μπίγγος, ήταν κανονικά στη διάθεσή του. Το ευχάριστο γεγονός για τον Έλληνα κόουτς ασφαλώς, είναι η δυναμική επιστροφή που είχε σημειώσει στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΚΑΟΚ ο Καλογερόπουλος.

Αυτό δεν αφορά, τόσο το ότι ο Μεσσήνιος φόργουορντ βρίσκεται σε υψηλή θέση στα πλάνα του, όσο το γεγονός ότι πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση μετά από τέσσερις εβδομάδες μετά την τιμωρία που είχε υποστεί, για εξύβριση διαιτητή στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κεραυνό Αιγίου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου του Νότου.