Το χαμηλότερο μπάτζετ (σε σχέση με πέρυσι) που καλείται να διαχειριστεί ο Τάκης Πανούλιας τον αναγκάζει να προβεί σε προσεκτικές κινήσεις για να αποφύγει ενδεχόμενα λάθη. Παράλληλα, όμως, από το ρόστερ του Μίλωνα θα αποχωρήσουν παίκτες με μεγάλη προσφορά, όπως είναι ο Γιώργος Ρουσσόπουλος.

Οι “πράσινοι” συμφώνησαν σε όλα με τους Αντωνόπουλο, Μούστα και Καράλη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Μίλωνα για ακόμα ένα χρόνο, ενώ βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων των Μέντζου και Βαμβακά στις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί.

Παράλληλα, στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν οι Παπανικολόπουλος, Συρανίδης, Σουλινάρης, Φλέγκας και Ρούσης καθώς και οι έφηβοι Οικονομόπουλος, Τζίμης Β., Τζίμης Σ. και Υφαντής αφού έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Τάκη Πανούλια, με τον έμπειρο προπονητή να πιστεύει στις δυνατότητές τους.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το μπάτζετ μπορεί να είναι χαμηλότερο, αυτό όμως δεν αποτρέπει τους Νεοσμυρνιώτες από την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου που έχουν καταστρώσει έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Νότου.