Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ιλίου η οποία θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη νέα διοίκηση της Νήαρ Ήστ, για την φιλοξενία που τις παρείχε την προηγούμενη Κυριακή (23/11), στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Καισαριανή.

Αναλυτικά:

Μέσα στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα τόσο την οικονομικοκοινωνική όσο και την αθλητική, κατά περιόδους αναφαίνονται πρόσωπα ή πράξεις που σηματοδοτούν κάτι νέο, φρέσκο,ίσως και ιδανικό!

Σταθήκαμε μάρτυρες μίας τέτοιας κατάστασης την ΚΥΡΙΑΚΗ 23/11/14 στον εκτός έδρας αγώνα του αντρικού μας με τη Νήαρ Ήστ.Ήταν ένας αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες. Σε τέτοιους αγώνες συνήθως “παρασιτουν” πρόσωπα και πράξεις που δηλητηριάζουν το αθλητικό γίγνεσθαι.

Την Κυριακή όμως γίναμε δέκτες μίας εξαιρετικής φιλοξενίας . Δεν θέλουμε να αναφερθούμε ονομαστικά στα μέλη της ΝΕΑΣ διοίκησης της ιστορικής αυτής ομάδας, τα οποία μας υποδέχθηκαν με τέτοιο άψογο τρόπο που μας ανάγκασαν να αναρρωτηθούμε αν εξακολουθούμε να είμαστε ξύπνιοι!

ΕΝΑ ΟΛΟΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΝΑ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο ΜΠΡΑΒΟ στη ΝΕΑ διοίκηση της Νήαρ Ήστ για την αμιγώς αθλητική και φιλόξενη στάση της!!!
Το εγχείρημα της διοίκησης της ομάδας δεν μπορεί παρά να χειροκροτηθεί από όλους, να αναγνωριιστεί και πάνω απ’ όλα να βρει μιμητές!Εμείς από τη μεριά της Ένωσης Ιλίου πονοκεφαλιάζουμε για να βρούμε τρόπους να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία. . .

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στη Νήαρ Ήστ και να αξιωθεί να δει τα όνειρα και στόχους της να υλοποιούνται!