Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να μαστίζουν τις ομάδες, και ειδικότερα τις επαρχιακές, και δε της νησιωτικές οι οποίες θα πρέπει να δαπανήσουν μεγάλα ποσά στα οδοιπορικά ώστε να συμμετάσχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Έτσι, μετά τον Ηρόδοτο σε διαδικασία να μην συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται και ο Αρχάγγελος Αγίων Θεοδώρων, με το ρεπορτάζ να τονίζει ότι οι διοικούντες της ομάδας της Ρόδου έχουν πάρει την απόφασή τους. Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για να μπορέσει να τρέξει ομαλά η ομάδα, ενώ και στο χορηγικό τμήμα τα νέα είναι απαισιόδοξα. 

Πλέον, και παρά το γεγονός ότι οι Αρχαγγελίτες έχουν δηλώσει κανονικά την συμμετοχή τους στην ΕΟΚ, αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά, η ομάδα θα ολοκληρώσει την βραχύβια πορεία τις στις Εθνικές κατηγορίες, με μια εθελούσια έξοδο από το πρωτάθλημα.

Η φώτο είναι μάλλον προφητική, καθώς είναι από τον περσινό αγώνα Αρχάγγελος – Ηρόδοτος, με τις δυο ομάδες να έχουν ουσιαστικά «φωνάξει» την αποχώρηση τους από την Γ’Εθνική.