Άλλο ένα κορμί πρόσθεσε στη φροντ λάιν της η Ηλιούπολη, ενόψει της δύσκολης νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η αθηναϊκή ομάδα απέκτησε τον Δημήτρη Πρόγκα, τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ (1995, 1.98) που άρχισε την καριέρα του στο μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΓΣΗ. Την προηγούμενη χρονιά ο Πρόγκας έπαιξε με το Πέρα στη Γ’ Εθνική, πριν αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. 

Ο Πρόγκας αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση της Ηλιούπολης μετά την ανανέωση των Σπανού, Γκαβανόπουλου, Ζανιδάκη, Παναγόπουλου, Γρίλλια, Σγουμπόπουλου, Βάβουλα και την προώθηση του Γιαννίτσα από τις ακαδημίες.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή της ILIOUPOLIS BC ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Πρόγκα . Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 11/7/1995, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και έχει πολυετή πείρα σε Εθνικές κατηγορίες.

Ο 27χρονος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του συλλόγου μας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Λάρισας, Σπόρτιγκ, Έσπερο Καλλιθέας, Π. Φάληρο και Πέρα.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες Δημήτρη».