Η νέα εντός έδρας απώλεια (αυτή τη φορά από τον Πόλις Καλλιθέας με 75-71) “πλήγωσε” τη Νίκη Αμαρουσίου, η οποία βλέπει το τρένο της Β’ Εθνικής… να φεύγει. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνει για κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο Νότου και, πλέον, περιμένει να δει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πόλις Καλλιθέας και Εθνικό Πειραιώς.

Οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων έχουν, πάντως, πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους “πράσινους”, τα οποία εξέφρασαν μέσω του κειμένου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Με σκορ 71-75 ηττήθηκε (εντός έδρας) η Νίκη Αμαρουσίου από τον Πόλις Καλλιθέας για το πρωτάθλημα Μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Παρά την προσπάθεια, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε, αλλά διατηρεί ηχηρά παράπονα για την αντιμετώπιση της διαιτησίας και μάλιστα σε ένα ακόμη ντέρμπι. Χαρακτηριστικό είναι πως οι αντίπαλοι σούταραν 44 βολές έναντι 15 της Νίκης και παραπάνω από τους μισούς πόντους (19) των φιλοξενουμένων -στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο- προήλθαν από το “μπόνους”.

Φυσικά και δεν στεκόμαστε στο γεγονός πως η διαιτησία και μόνο επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα σε ένα ματς όπου μεταδιδόταν και διαδικτυακά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για πολλές από τις αποφάσεις.

Πλέον, η Νίκη Αμαρουσίου επικεντρώνεται στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών της και στις 10/3 η ομάδα μας υποδέχεται στο Μαρούσι το Κρανίδι“.