Για να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου στη Β’ Εθνική, ο Πόλις Καλλιθέας πρέπει να περάσει νικηφόρα από έδρες όπως αυτή του Αγρινίου. Οι “πράσινοι” ταξιδεύουν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για τον αγώνα με τους νεοφώτιστους γνωρίζοντας καλά πως σε περίπτωση που κατακτήσουν το “διπλό” τότε θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει ο Εθνικός Πειραιώς, που υποδέχεται το Γαλάτσι. Οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον Πόλις Καλλιθέας, ου μην να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.

Στο Αίγιο δοκιμάζεται η Νίκη Αμαρουσίου καθώς φιλοξενείται από τον μαχητικό Κεραυνό, ο οποίος αναζητά την εντός έδρας επικράτηση που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ νίκη… παραμονής θέλει να πετύχει η Ζάκυνθος απέναντι στον Ολυμπιονίκη.

Τέλος, Καλαμάτα και Χαλάνδρι δίνουν αγώνα επιβίωσης στην πελοποννησιακή πόλη, ενώ ο Ποσειδώνας αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στο Κρανίδι.

Το πρόγραμμα:
ΚΓ Παναγούλας (15:30) Ζάκυνθος – Ολυμπιονίκης (Καρακάσης – Σοφιανόπουλος)
Τέντα (17:00) Καλαμάτα – Χαλάνδρι (Νάκας – Σταθόπουλος)
Αιγίου (17:00) Κεραυνός Αιγίου – Νίκη Αμαρουσίου (Μαρνελάκης – Πρωτούλης)
Λουτρακίου (17:00) Ποσειδώνας – Κρανίδι (Καραλής – Κουτσοδήμος)
Σαλπέα (17:00) Εθνικός Πειραιώς – Γαλάτσι (Παπαθανασίου – Ραχιώτης)
ΔΑΚ Αγρινίου (17:00) Αγρίνιο – Πόλις Καλλιθέας (Κυριακόπουλος – Μαυρατζάς)

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες): Πόλις Καλλιθέας 23, Εθνικός Πειραιώς 22, Νίκη Αμαρουσίου 21, Γαλάτσι 20, Ζάκυνθος 19, Κεραυνός Αιγίου 18, Αγρίνιο 18, Χαλάνδρι 17, Καλαμάτα ’80 17, Κρανίδι 16, Ολυμπιονίκης 13, Ποσειδώνας 12.