polikratis-samouΓια ψέματα και ανακρίβειες κάνουν λόγο οι φίλοι του Πολυκράτη, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο κλειστό της Σάμου και τα όσα έχουν γραφτεί. Γι’ αυτό με ανακοίνωσή τους, δίνουν τη δική τους άποψη για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Μίλωνα.
Αναλυτικά:

“Οι οπαδοί του Πολυκράτη παρακολουθούν το τελευταίο 24ωρο διάφορα μπασκετικα site στο ιντερνέτ να γράφουν διάφορα για τα όσα συνέβησαν στη Σάμο στον αγώνα με το Μίλωνα. Οι παίχτες του Μίλωνα αλλά και η διοίκηση με συνεντεύξεις και ανακοινώσεις προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και την κοινή γνώμη που βρίσκετε εκτός Σάμου διαδίδοντας ψέματα και ανακρίβειες.

Κύριοι του Μίλωνα είπατε ότι στο κλειστό γυμναστήριο του πυθαγορείου: “Η ομάδα μας βρέθηκε να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο, στο οποίο δεν υπήρχαν οι στοιχειώδεις συνθήκες ομαλής διεξαγωγής αγώνα”, απλά να σας πληροφορήσουμε ότι πριν ένα χρόνο στο ίδιο κλειστό γυμναστήριο είχε γίνει τελικός κυπέλου στο volley γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Διαδίδεται ότι η ομάδα σας δέχτηκε επίθεση από τους φιλάθλους της ομάδας μας οι όποιοι κατά κύριο λόγο είναι οικογένειες και μικρά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Τι λόγο είχαν οι οπαδοί της ομάδας μας να επιτεθούν στους παίχτες του Μίλωνα από την στιγμή που η ομάδα μας κέρδισε;;;;

Όλο το γήπεδο είχε στο μυαλό του να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας μας κόντρα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Μίλωνας. Για εμάς τους ακρίτες κάθε αγωνιστική στην έδρα μας είναι μια μικρή γιορτή γιατί δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά ομάδες του νησιού μας να παίζουν στις εθνικές κατηγορίες.

Αξίζει να καταδικάσουμε την συμπεριφορά του κ. Νάσου Μεντζου ο όποιος σε όλη την διάρκεια του αγώνα έβριζε και μιλούσε προκλητικά στους φιλάθλους της ομάδας μας με μοναδικό του σκοπό να δημιουργήσει ένταση στο γήπεδο. Ο ίδιος παίχτης πήγε μετά το τέλος του αγώνα και ενώ το κλίμα στο γήπεδο ήταν πανηγυρικό, χτύπησε τον προπονητή του Πολυκράτη κ. Μιχάλη Θάνο χωρίς λόγο και αίτια.

Βέβαια θα πρέπει να καταδικάσουμε και την συμπεριφορά του προπονητή του Μίλωνα κ. Τάκη Πανούλια ο οποίος προσπαθούσε να προκαλέσει τους οπαδούς μας με το να τους αναφέρει Τούρκους και το ότι δεν είναι Έλληνες, εκμεταλλευόμενος την γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε στη Σάμο λόγω της εορτής της ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα.

Πραγματικά θα έπρεπε αυτοί οι κύριοι να ντρέπονται για όλα αυτά που έκαναν και να μην προσπαθούν να γίνουν τα θύματα. Οι φίλαθλοι του Πολυκράτη ουδέποτε μπήκαν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα. Αστυνομική παρουσία ασφαλώς και υπήρχε. Η ομάδα μας πάντα παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις αντίπαλες ομάδες και πάντα οι φίλαθλοί μας χειροκροτούν και τις δυο ομάδες μετά το τέλος κάθε αγώνα.

Το μόνο που έγινε στο γήπεδο ήταν μια μικρή ένταση όταν ο κ. Μέντζος χτύπησε χωρίς λόγο το προπονητή της ομάδας μας αλλά με την έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης της ομάδας το θέμα δεν πήρε διάσταση.

Όλα αυτά αποτελούν τοποθέτηση των φιλάθλων του Πολυκράτη και δεν έχουν καμία σχέση με την διοίκηση της ομάδας. Ευχαριστούμε”.