Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς είναι μια αληθινή οικογένεια και αυτό φαίνεται σε κάθε επίπεδο της ζωής μέσα στην ομάδα. Ο παίκτης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Μαχαιριανάκης είχε τα γενέθλιά του. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμαριάς όχι απλά τον θυμήθηκαν, αλλά θέλησαν να κάνουν ξεχωριστή και διαφορετική για τον παίκτη τους την ημέρα της συμπλήρωσης των 20 χρόνων του.

Οι Θεσσαλονικείς ετοίμασαν στο Βαγγέλη Μαχαιριανάκη μια όμορφη έκπληξη. Ο general manager του συλλόγου, Θάνος Γιαννικόπουλος, που είχε συνεννοηθεί από πριν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Και σε κάποια στιγμή μετά το τέλος της προπόνησης εμφανίστηκε με μια τούρτα στα χέρια, πήγε στον πάγκο όπου κάθονταν όλοι, άναψε το κεράκι και μαζί με την ομάδα είπε τα χρόνια πολλά στον 20χρονο παίκτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος λίγο μετά αποθεώθηκε από όλους ακούγοντας τις απαραίτητες  ευχές και τα «χρόνια πολλά».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

“Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι κοντά στους παίκτες του και τους το “δείχνει” με κάθε τρόπο… Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης είχε γενέθλια και η ομάδα ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη γι’ αυτόν. Ο general manager, Θάνος Γιαννικόπουλος έδωσε μια τούρτα στον 20χρονο καλαθοσφαιριστή και όλα τα μέλη του Απόλλωνα Καλαμαριάς ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον νεαρό Κρητικό! Δείτε τι συνέβη…”.

 

Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑΝΑΚΗ