Η Αγία Παρασκευή κοιτάει το παρόν, αλλά και το μέλλον. Στο πλαίσιο του παρόντος η ομάδα απέκτησε τον 23χρονο γκαρντ Λάμπρο Παπανίκο. Και στο πλαίσιο της επένδυσης για το… αύριο η ομάδα απέκτησε τους Θανάση Τσιριμπάση και Φώτη Χασαπάκη. Μέσα σε όλα, ο ταλαντούχος παίκτης των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, ο Δημήτρης Γαρδέλης… προωθείται πλέον και στην ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Π είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκτηση του 23χρονου γκαρντ Λαμπρου Παπανικου. Με την απόκτηση του νεαρού Ελληνα παίκτη ενισχύεται η περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Ανδρών. Ο Λάμπρος έχει επίσης αγωνιστεί στον Αμύντα (εφηβικο, Β Εθνική), Δόξα Βύρωνα, Α.Ε Καλλιθέας ενώ τελευταίος του σταθμός πριν το “Κοντόπευκο” ήταν ο Πόλις Καλλιθέας (Α ΕΣΚΑΝΑ). Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Η ομάδα μας πιστή στο πλάνο της για ανάδειξη νέων παικτών, εντάσσει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας τον 19χρονο Θανάση  Τσιριμπαση (2,02μ. Center) με θητεία σε Λευκάδα και Βριλήσσια αλλα και τον Μυτιληνιό Φώτη Χασαπάκη (1,91 forward) απο την Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

Επίσης  στην ανδρική ομάδα συνεχίζει από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και το εφηβικό τμήμα ο 17χρονος Δημήτρης Γαρδελης (1,92 play maker).

Ευχόμαστε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, υγεία και κάθε επιτυχία με το σύνολο του Παναγιώτη Κακαλια».