Ένα ενδιαφέρον τουρνουά έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κλειστό της Τέντας, καθώς η Καλαμάτα διοργάνωσε το 1ο Kalamata B.C. Cup στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Οι παίκτες του Θοδωρή Γιαννακόπουλου, υποδέχθηκαν το Κορωπί και τον Οίακα Ναυπλίου, με το σύνολο του Σάββα Κατσούνη να κερδίζει άνετα τους «μελανόλευκους» με 70-48 στον πρώτο αγώνα του τουρνουά (24/9) και τους τελευταίους να επικρατούν την αμέσως επόμενη ημέρα (25/9) με 71-40 επί της ομάδας της Αργολίδας.

Η διοίκηση του συλλόγου, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις δύο αναμετρήσεις της εν λόγω διοργάνωσης στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube, δίνοντας μία πρώτη «γεύση» στους φιλάθλους της από το νέο συγκρότημα του κόουτς Γιαννακόπουλου, ενώ έκανε ένα δικό της απολογισμό, ευχαριστώντας όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και υπενθυμίζοντας το μεγάλο ραντεβού της πρεμιέρας (9/10) με τον Κεραυνό Αιγίου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Δείτε μία «γεύση» από το 1ο Kalamata B.C. Cup, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την Καλαμάτα να υποδέχεται το Κορωπί στις 24/9 (ήττα με 48-70) και τον Οίακα Ναυπλίου στις 25/9 (71-40), σε δύο παιχνίδια που, αν και φιλικά, αποτελούσαν μία μεγάλη πρόκληση για την προετοιμασία της για την επόμενη Γ’ Εθνική. Οι παίκτες του Θοδωρή Γιαννακόπουλου θα συνεχίσουν το έργο τους, ώστε στις 9 Οκτωβρίου να εμφανιστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Κεραυνό Αιγίου, στο Κλειστό της Τέντας.

Ευχαριστούμε το κοινό της πόλης μας, που ανταποκρίθηκε στο πρώτο κάλεσμα της ομάδας μας για την νέα σεζόν, καθώς και τον Δήμο Καλαμάτας για τη διοργάνωση του τουρνουά, με τον κύριο Δημήτρη Μπούχαλη να τον εκπροσωπεί και να βραβεύεται από τον πρόεδρό μας, Ηλία Κάτσαρη. Παράλληλα, δε θα μπορούσαμε να μη δώσουμε τις καλύτερες ευχές μας στις ομάδες του Κορωπίου και του Οίακα Ναυπλίου, οι οποίες επίσης τιμήθηκαν, με την πρώτη να έχει ως εκπρόσωπο τη στιγμή της βράβευσης, το γενικό της αρχηγό Νίκο Παπαδέα και τη δεύτερη να εκπροσωπείται σύσσωμη από τους παίκτες της.

Αμέριστη, ασφαλώς, είναι η στήριξη του Καφεκοπτείου «Σπίνος» και των καταστημάτων ανδρικής ένδυσης Mitropoulos, οι οποίοι έκαναν «πρεμιέρα» με την νέα μας φανέλα. Τα καταστήματα Mitropoulos, αποτελούν και τον χορηγό μας για τα εισιτήρια διαρκείας, που είναι διαθέσιμα στο Καφεκούτι και το Black Forest Cafe & Bar, στην τιμή των 10 ευρώ (Black) και των 50 ευρώ (Gold).

Όλη η πόλη… μία ομάδα!»