Η αυριανή μέρα θα είναι γεμάτη εξελίξεις για τη Λιβαδειά, στο στρατόπεδο της οποίας βρίσκονται… επί ποδός πολέμου. Καταρχάς, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Δημήτρη Παπαντωνίου από τους “μπλε”, μία μεταγραφή που ανεβάζει αυτόματα επίπεδο τους Βοιωτούς στην προσπάθεια που θα κάνουν για άνοδο στη Β’ Εθνική.

Παράλληλα, όμως, στη Λιβαδειά περιμένουν να ακούσουν την οριστική απάντηση του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Ο ίδιος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της ομάδας του Νίκου Χρυσόγελου καθώς, πέρα από τη δυνατότητα πρωταθλητισμού, ποντάρει και στην οικονομική φερεγγυότητα του συλλόγου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που ακούσουν το πολυπόθητο “ναι” από τα χείλη του πρώην σέντερ του Ηρακλείου, αυτόματα μετατρέπονται σε ένα από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο Νότου καθώς ο ύψους 2μ06 σέντερ μαζί με τον Παπαντωνίου δημιουργούν ένα δίδυμο που δύσκολα θα μπορέσουν να σταματήσουν οι αντίπαλες άμυνες στο επόμενο πρωτάθλημα.