Ο Ερμής Σχηματαρίου δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με την ΧΒΑ για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, όμως άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα και να δουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ιδιαίτερη κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας, μιας και στην αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου, θα βραβευτούν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που συνέθεσαν την πρώτη ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ιστορία απέδειξε ότι ο σεβασμός και η αναγνώριση των ανθρώπων του παρελθόντος σε συνδυασμό με τον ζήλο κ την φρεσκάδα της νέας γενιάς ,είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη διαδρομή ενός συλλόγου στην πορεία του χρόνου!!

Οράματα & φιλοδοξίες έχουν την επιθυμητή έκβαση όταν η εμπειρία κάποιων ανθρώπων αποτελεί πρότυπο για όλους εκείνους που αρχίζουν τον δικό τους αγώνα στον χώρο του αθλητισμού ..

Ορμώμενοι από τις παραπάνω σκέψεις η διοίκηση του συλλόγου μας στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής και συγκεκριμένα στην διάρκεια του ημιχρόνου θα ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ τους πρώτους αθλητές της ομάδας μας, τον πρώτο προπονητή της ιστορίας μας κ φυσικά τους ανθρώπους εκείνους τους παράγοντες που ίδρυσαν αλλά και κράτησαν όρθια την ομάδα στα 35 κ πλέον χρόνια ιστορίας μας..

Για να οραματιστείς το μέλλον, επιβάλλεται να μην ξεχνάς το παρελθόν…