Η διοίκηση της ΜΕΝΤ δεν συνεχίζει μόνο τις μεταγραφές. Οι άνθρωποι του συλλόγους της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να κρατάνε στην ομάδα και παίκτες που αποτέλεσαν σημαντικά όπλα της ΜΕΝΤ και δεν έπρεπε να… χαθούν επειδή έληγαν τα συμβόλαιά τους. Στην ΜΕΝΤ θα συνεχίσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σωτήρης Ζεϊμπέκης. Ο 26χρονος πλέι μέικερ τα βρήκε με την διοίκηση του συλλόγου και έτσι υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ΜΕΝΤ και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ζεϊμπέκης έχει περάσει απο αρκετές ομάδες όπως τον Μαντουλίδη, τα Πεύκα, τον Ιωνικό Ιωνίας, τον Πολύγυρο, την Νεάπολη και την Μακάμπι, αλλά στην ΜΕΝΤ φαίνεται πως βρήκε την Ιθάκη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΜΕΝΤ για την παραμονή στην ομάδα του Σωτήρη Ζεϊμπέκη:

«Η ΜΕΝΤ καλωσορίζει στην αντρική της ομάδα τον Σωτήρη Ζεϊμπέκη, που υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο αγωνιστικό του εαυτό.

Γεννημένος το 1992, και έχοντας μία μεγάλη εμπειρία σε πολλές ομάδες, όπως αυτή του Μαντουλίδη, τους Μαχητές Πεύκων, τον Ιωνικό Ιωνίας, τον Πολύγυρο, τη Νεάπολη, αλλά και την Μακάμπι (Α τοπικό), ο Σωτήρης Ζεϊμπέκης, είναι ένας πολλά υποσχόμενος playmaker!».