Στο πλαίσιο της πολυετής συνεργασίας του Α.Γ.Σ.Ι και Προμηθέα Πατρών, τα δύο σωματεία ένωσαν… την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Εν μέσω πανδημίας, προσπάθειες που φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό, είναι αυτές που θέλουμε να βλέπουμε.

Ο Προμηθέας Πατρών όπως είχε συμφωνήσει με τον Φίλιππο Βέροιας, έτσι και με το Α.Γ.Σ.Ι. εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχουν ξεκινήσει διαδικτυακές προπονήσεις με στόχο την εκγύμναση των αθλητών. 

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Πάτρας, για ακόμη μία φορά έδειξε την αγάπη της προς το άθλημα και δίχως να το σκεφτεί, προσέφερε τη δυνατότητα στους αθλητές της ομάδας των Ιωαννίνων, να συνεχίσουν μέσω της τεχνολογίας, τις προπονήσεις τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σίγουρα τέτοιες προσπάθειες θέλουμε όλοι να βλέπουμε, αν φυσικά θέλουμε να πάει το άθλημα μπροστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Έχει συμπληρωθεί κάτι παραπάνω από 1 μήνας από την ημέρα που άρχισαν οι διαδικτυακές εξ αποστάσεως προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Γ.Σ.Ι.
Ο Προμηθέας,πρωτοπόρος για μία ακόμη φορά, προσέφερε την δυνατότητα στους αθλητές μας να γυμναστούν με το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και να μοιραστούν την αγάπη τους για το μπάσκετ στα πλαίσια της μακρόχρονης συνεργασίας των δύο συλλόγων.
Στις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περνάμε η προτεραιότητα μας είναι η επικοινωνία,η ψυχολογική στήριξη και η φυσική άσκηση των νεαρών αθλητών, ώστε να αντιμετωπίσουν με δύναμη και αισιοδοξία την νέα πραγματικότητα.
Η αθλητική οικογένεια του Α.Γ.Σ.Ι. συγχαίρει και ευχαριστεί όλο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τον οργανισμό του Προμηθέα για την πρωτοβουλία του, για το πνεύμα συνεργασίας του και εύχεται τα καλύτερα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Α.Γ.Σ.Ι στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook: