Η Νικόπολη έχει ξεκινήσει δυναμικά και φέτος τις υποχρεώσεις της στον 3ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Με ρεκόρ 5-3 και 13 βαθμούς συνολικά βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε οι διοικούντες του συλλόγου να προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση που άφησε ο Πιερικός Αρχέλαος, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά και όλοι έστρεψαν άμεσα τους στόχους τους στην φετινή πορεία της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή χρονιά είναι ο Χρήστος Μπάλλας. Ο σέντερ της Νικόπολης είναι γέννημα θρέμμα της Ηπείρου και τα τελευταία χρόνια φορά τη φανέλα του συλλόγου της Πρέβεζας, με τη φετινή χρονιά να φαντάζει ως η καλύτερη του, με τον ίδιο να μετρά στα τελευταία 3 παιχνίδια 17,3 πόντους ανά αγώνα και να αποτελεί τη φετινή “σταθερά” στην πορεία της ομάδας. Ο Μπάλλας φυσικά δεν έχει μόνο τις εμφανίσεις του για να είναι ευτυχισμένος και την πορεία του συλλόγου, αλλά και το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε μπαμπάς φέρνοντας στον κόσμο ένα ακόμα μέλος της Νικόπολης.

Ο κόουτς Παπίρης έχει δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο με τους Βαγενά, Κακιούζη, Μπάλλα και φυσικά τον αρχηγό Μιχάλη Παπαμιχαήλ, με το “όπλο” της ομάδας να είναι η έδρα, με το κλειστό της Πρέβεζας να παραμένει απόρθητο μέχρι στιγμής και τον κόσμο να δίνει δυναμικά το παρόν.

Πηγή φωτογραφίας: gosports.gr