Η άνοδος της Ένωσης Ιλίου στη Β’ Εθνική κατηγορία, είναι γεγονός ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τρίτη τη τάξει κατηγορία. Η ομάδα του Τάκη Πανούλια, είχε ένα δύσκολο έργο, προσπαθώντας να επιστρέψει στο εν λόγω πρωτάθλημα αμέσως μετά τον υποβιβασμό της, όμως τελικά απέδειξε πως είχε τα εχέγγυα για να επιτύχει αυτόν το στόχο. Η διάσταση του επιτεύγματος αυτού, λοιπόν, δε θα μπορούσε να συνδυαστεί από τους ανάλογους πανηγυρισμούς, με την ομάδα του Ιλίου να γιορτάζει την άνοδο στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico», ακούγοντας τις επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη. Για τον κόουτς της ομάδας, πάντως, ήταν αρκετά σημαντική η συγκεκριμένη σύμπτωση, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής είναι πρώην παίκτης του Αιγάλεω, ομάδα με την οποία ο Τάκης Πανούλιας είχε πανηγυρίσει επίσης άμεση επιστροφή στη Β’ Εθνική, με τον ίδιο τρόπο.

Το… πάρτι δε σταματά εδώ, με το σύλλογο να διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη (20/5), την φιέστα ανόδου στο «Κλειστό Γ. Κακούρης», αναμένοντας ασφαλώς το δυναμικό «παρών» του κοινού του, το οποίο και στήριξε όλη την προσπάθεια που έγινε, μέχρι το «διπλό» στο Χαλάνδρι επί του τοπικού Προμηθέα.

enosi-iliou-fiesta

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα και εικόνες από την επίσκεψη της ομάδας στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico», με πρώτη τη μοναδική στιγμή ανάμεσα στον Τάκη Πανούλια και τον Χρήστο Χολίδη.