Ήταν 18 Ιανουαρίου του 2015, όταν ο Κώστας Οικονομάκης μετά το παιχνίδι, το οποίο δεν έλαβε τόπο στην Μάνδρα και τον Μανδραϊκό, και πήρε στα χαρτιά ελέω ιατρού ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου, ανακοίνωνε την απόφαση του, μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα ενάμισι έτους, να αποχωρήσει από την ομάδα, την οποία πέρυσι έβαλε στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας, και έφερε μια ανάσα από την άνοδο της στην Β’ Εθνική.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γκόφα, ο οποίος προερχόταν από επιτυχημένο πέρασμα από τη Νίκη Αμαρουσίου. Στο πρώτο του παιχνίδι η πρώην του ομάδα τον «πλήγωσε», αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα της Κορίνθου πήρε μπροστά, και έτρεξε ένα σερί 7 νικών σε 8 παιχνίδια, εντυπωσιάζοντας, και κάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες την διοίκηση του Απόλλωνα να συζητάει από τώρα το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς εκτός από το αντρικό τμήμα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά και την οργάνωση που έχει βάλει και στις υποδομές του συλλόγου.

Εκτός των άλλων, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, οι ιθύνοντες του Απόλλωνα έδωσαν δημόσια συγχαρητήρια τόσο στον Δημήτρη Γκόφα όσο και στο βοηθό του Χριστόφορο Γιατράκο:

«Πάντα σε μια ομάδα, ο προπονητής αποτελεί τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών αλλά και τον υπεύθυνο των αποτυχιών. Στην προκειμένη περίπτωση ένα σημαντικό μέρος της εξαιρετικής πορείας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον δεύτερο γύρο δεν μπορεί να μην πιστωθεί στον Δημήτρη Γκόφα και στον βοηθό του Χριστόφορο Γιατράκο».