Ως μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του χαρακτήρισε την προοπτική του Ψυχικού το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των βορείων προαστίων, Μάριος Βαθρακοκοίλης. Ο 22χρονος γκαρντ μίλησε στο basketblog.gr για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του τονίζοντας πως στόχος του είναι να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

“Η μεταγραφή μου στο Ψυχικό είναι κάτι πάρα πολύ θετικό για εμένα. Ο Χρήστος (σ.σ.: Μπάρμπας) και ο Σάββας (σ.σ. Δορκοφίκης) με βοήθησαν πάρα πολύ στο να πάρω την τελική απόφαση (σ.σ.: αμφότεροι υπήρξαν συμπαίκτες του Βαθρακοκοίλη παλαιότερα στον Αμύντα, ενώ πέρσι φόρεσαν τη φανέλα του Ψυχικού). Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο κόουτς Ρεμεντέλας και η διοίκηση του συλλόγου” ήταν οι πρώτες κουβέντες του Βαθρακοκοίλη για να συνεχίσει αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν:

“Η ομάδα δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ της, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα που θα έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική“.

Όσο για το πώς βλέπει ο ίδιος την προοπτική του Ψυχικού και της Γ’ Εθνικής; “Έχω κάποιες εμπειρίες σε αυτά τα χρόνια που παίζω μπάσκετ, αλλά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι πολύ δυνατό και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο. Πιστεύω πως με την παρουσία μου στο Ψυχικό θα μάθω πολλά…