Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Σωτήρη Νικολαΐδη στον πάγκο, ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε και τις πρώτες ανανεώσεις παικτών για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική. Η αρχή έγινε με τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και τον Δημήτρη Τζαγκαράκη.

Τόσο ο Λαμπρόπουλος (30χρ., 1.92μ.), όσο και ο Τζαγκαράκης (21χρ., 2.01μ.) θα παραμείνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα της Καλλιθέας,

Η ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας:

«Μετά την παραμονή του κόουτς Σωτήρη Νικολαΐδη ξεκίνησε κι επίσημα η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τον Ίκαρο να έχει υψηλές βλέψεις.

Στον σύλλογό μας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο αρχηγός Παναγιώτης Λαμπρόπουλος (30χρ., 1.92μ.), ο οποίος θα συνεχίσει να ενισχύει την περιφερειακή γραμμή του Ικάρου.

Με τα χρώματα της ομάδας μας για τέταρτη διαδοχική σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο ελπιδοφόρος, Δημήτρης Τζαγκαράκης (21χρ., 2.01μ.). Ο Κρητικός σέντερ έχει «ρίξει» άγκυρα στην Καλλιθέα και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη ρακέτα μας.

Οι ανανεώσεις κι οι μεταγραφές θα συνεχιστούν, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός υλοποιείται σε γοργούς ρυθμούς».