Το Αιγάλεω μετά την επιστροφή του στα εθνικά πρωταθλήματα έχει μπει δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι και μετά τις προσθήκες των Στέλιου Γκίνη και Χρήστου Ντακούλια, προσπαθεί να πυροδοτήσει δύο ακόμα… βόμβες, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τους Γιάννη Λεκάκη και Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Παρόλα αυτά, η κίνηση ουσίας που ετοιμάζει να ολοκληρώσει το «Σίτι» δεν είναι η μετεγγραφή κάποιου παίκτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, η διοίκηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων έχει έρθει σε συμφωνία με εξειδικευμένο γραφείο, το οποίο και θα αναλάβει το κομμάτι του marketing, ισχυροποιώντας ισχυροποιώντας το brand του συλλόγου με ποικίλους τρόπους

Η κίνηση αυτή αποτελεί και μία πρωτοπορία για το Αιγάλεω, το οποίο λόγω του ισχυρού brand name που διαθέτει στην Γ’ Εθνική μπορεί να κινηθεί σε διαφορετικούς… δρόμους. Αναμφίβολα η συμφωνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες θα δώσει μία ακόμα ώθηση στο Αιγάλεω στη μάχη που δίνει για την άνοδο και την επιστροφή στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας.