Ο Μίλωνας “έβγαλε στη φόρα” τις νέες κάρτες διαρκείας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά όσον αφορά το ανδρικό του τμήμα, το οποίο είναι έτοιμο να “μπει στη μάχη” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας φέτος.

Το κοινό του πλέον μπορεί να προμηθευτεί τις κάρτες και να έχει πρόσβαση μάλιστα στις ζωντανές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στο Milon TV για το φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

“Κάρτες στήριξης 2020-2021

Από σήμερα στη διάθεση του κοινού οι κάρτες στήριξης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Αγόρασε την κάρτα σου και μπές στο παιχνίδι!

Μια χρονιά που ξεκινά με πάθος και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά και με αβεβαιότητα και δυσκολίες λόγω πανδημίας και των άδειων γηπέδων, πρέπει να μας βρει όλους δίπλα στον σύλλογο, σαν να είμαστε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Basket της Γ’ Εθνικής.

Κάθε κάτοχος κάρτας 2020-2021 λαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό για να μπορεί να έχει πρόσβαση στις ζωντανές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, στο MILON TV για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σημειώνεται πως μόνο κάτοχοι των καρτών στήριξης θα έχουν πρόσβαση.

Η αγορά μια κάρτας στήριξης €20 εκτός από την ηθική ενίσχυση της προσπάθειας που κάνουμε για να επαναφέρουμε τον Μίλωνα εκεί που του αρμόζει αποτελεί και σημαντική οικονομική ώθηση. Όσοι είστε κάτοχοι καρτών διαρκείας από την προηγούμενη σεζόν μπορείτε να ανανεώσετε άμεσα την κάρτα σας για να μη χάσετε παιχνίδι!

Αγόρασε την κάρτα σου, από τη γραμματεία του συλλόγου καθημερινά. Για πληροφορίες: 2109353700 ή Inbox messenger.”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του ιστορικού σωματείου της Νέας Σμύρνης:

Κάρτες στήριξης 2020-2021 Αγόρασε την κάρτα σου και μπές στο παιχνίδι! Μια χρονιά που ξεκινά με πάθος και πίστη…

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΝΣ “Ο Μίλων” στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020