Οι Ίκαροι Γιαννιτσών προχώρησαν στην προσθήκη ενός “δεινού” σκόρερ-εξαιρετικού “μπομπέρ” εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για την προσθήκη του Δημήτρη Σαμαρά στις “τάξεις” του συλλόγου από τα Γιαννιτσά.

Ο Σαμαράς είναι 30 ετών και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς και πολλές “εικόνες” από τις εθνικές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ με τις Ακαδημίες του Άρη και στα τμήματα υποδομών με πολλά ατομικά και μη κατορθώματα. 

Μάλιστα, ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που είχαν κατακτήσει στο τμήμα των εφήβων ως αήττητοι. Έχει αγωνιστεί στο 1ο Nick Galis Cup απέναντι στην CSKA Moscow τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α2 με τον Φίλιππο Βέροιας και τον Ερμή Λαγκαδά. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Φλόγας στη Β’ Εθνική κατηγορία, όπως και με τον Ηρακλή, με τον οποίον πανηγύρισε και την άνοδο

Έπειτα αγωνίστηκε στο Στρατώνι για τρία χρόνια και στη Γ’ Εθνική βρέθηκε με τη φανέλα του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πλέον είναι έτοιμος να “πάρει από το χέρι” την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών και να την οδηγήσει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας ως κύριο “όπλο” το επιθετικό του ταλέντο και με “ειδίκευση” στα σουτ τριών πόντων.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Γιαννιτσών:

“Ο Δημήτρης Σαμαράς στους Ικαρους Γιαννιτσών!
Ο Δημήτρης Σαμαράς είναι 30 χρονών και θεωρείται δεινός σκόρερ και διακρίνεται για την ευκολία του στο σκοράρισμα έξω από την γραμμή των 6.75μ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Άρη.Έπαιξε στο παιδικό και το εφηβικό των κίτρινων. Το 2009 ήταν αρχηγός και πρώτος σκόρερ της εφηβικής ομάδας του Άρη που κατέκτησε αήττητη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στην επαγγελματική ομάδα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι έπαιξε μια φορά στο 1o Nick Galis Cup στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Στην Α2 έπαιξε 2 χρονιές με τον Φίλιππο Βέροιας και 1 χρονιά με τον Ερμή Λαγκαδά. Στην Β Εθνική έπαιξε σε Αναγέννηση Φλόγας, Ηρακλή (την χρονιά της ανόδου στην Α2) και Στρατώνι( 3 χρόνια).Στην Γ Εθνική έπαιξε μια χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το Δ.Σ. και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών καλωσορίζει το νέο μέλος της και ευχόμαστε να είναι μια σεζόν γεμάτη ενέργεια, υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές!”

Δείτε τον Δημήτρη Σαμαρά εν δράσει με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας κόντρα στο Φάρο Κερατσινίου που είχε καταφέρει να πάρει το “εισιτήριο” για τα “σαλόνια” της Basket League. Εκεί ο Σαμαράς είχε καταφέρει να ευστοχήσει σε 6/6 τρίποντα. Απολαύστε τον:

Δείτε τη δημοσίευση του συλλόγου από τα Γιαννιτσά:

Ο Δημήτρης Σαμαράς στους Ικαρους Γιαννιτσών! Ο Δημήτρης Σαμαράς είναι 30 χρονών και θεωρείται δεινός σκόρερ και…

Δημοσιεύτηκε από Ίκαροι στις Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020