Τρένο δίχως φρένα θυμίζει εδώ και τρεις μήνες ο Εθνικός Πειραιώς. Οι “κυανόλευκοι” πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και αφήνοντας πίσω τους την αστάθεια των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών αποδεικνύουν πως έχουν την ποιότητα και το “μέταλλο” να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και πώς να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, όταν ο Πέτρος Αναγνωστόπουλος έχει στα χέρια του παίκτες με την εμπειρία και το know how του πρωταθλητισμού, όπως οι Δημήτρης Γιανναλέτσος, Θέμης Φωτόπουλος και Παύλος Τραφαλής. Αν, μάλιστα, σε αυτούς προσθέσουμε και τον νεαρό Γιώργο Κορακίτη, ο οποίος είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τότε δημιουργείται μία τετράδα που έχει την ικανότητα να διατηρήσει τους νεοφώτιστους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ήδη, ο Εθνικός Πειραιώς μετρά δέκα συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία του ήττα να πηγαίνει… πολύ πίσω (στις 11/11) με αντίπαλο το Αγρίνιο στην πόλη της Αιτολωακαρνανίας. Και με δεδομένο το πρόγραμμά της στις επόμενες δύο αγωνιστικές (Αγρίνιο εντός, Ζάκυνθος εκτός), η ομάδα του Πέτρου Αναγνωστόπουλου μπορεί  να πάει στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής… καβάλα στ’ άλογο.