Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το άρθρο για την απόκτηση του Γιώργου Δέλιου από τη Νίκη Αμαρουσίου και λίγο αργότερα η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την ένταξη του 31χρονου σέντερ στο ρόστερ της ομάδας. Στην επίσημη ανακοίνωση των “κυανέρυθρων” φιλοξενούνται και δηλώσεις του Δέλιου, ο οποίος τονίζει, μεταξύ άλλων, πως “Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη Νίκη Αμαρουσίου για να φτάσει σε νέες διακρίσεις”.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει και επίσημα την ένταξη του Γιώργου Δέλιου στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο 31χρονος (γεννημένος στις 3/7/1981) φόργουορντ/σέντερ έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και θα αποτελεί στο εξής παίκτη της Νίκης.

“Είναι πολύ σημαντικό για μένα να εξακολουθώ να χαίρομαι το μπάσκετ, μέσα από ένα οργανωμένο σωματείο και βέβαια συνεχίζοντας σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη Νίκη Αμαρουσίου για να φτάσει σε νέες διακρίσεις”, είπε ο ίδιος, αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Δέλιος (με ύψος 2.01) αγωνίστηκε στον Αετό –ως αντίπαλος μάλιστα της Νίκης στον 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής- και πρωτύτερα έπαιξε σε Άρη Πετρούπολης, Ιωνικό Ν.Φ. και Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων. Και η σεζόν 2010-11 ωστόσο, ήταν σημαδιακή, καθώς τόσο ο Δέλιος (με τον Αετό), όσο και η Νίκη Αμαρουσίου, είχαν κερδίσει την άνοδό τους στο τέταρτο τη τάξει πρωτάθλημα…”