Με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΟ Ακράτας ανήγγειλε την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Βουρνά, όπως σας είχε ενημερώσει το Basketblog.gr. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είδαν στο πρόσωπο του Βουρνά τον άνθρωπο που μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί στο φετινό, δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας..

Παράλληλα η Ακράτα ανακοίνωσε το φιλικό διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Βουρνά:

“Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Νίκο Βουρνά. Ο κ. Βουρνάς αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του Συλλόγου με σκοπό την υλοποίηση όλων των στόχων της.

Ο κ. Βουρνάς ξεκίνησε τη σαιζόν σαν προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας απ όπου και παραιτήθηκε μετά την 6η αγωνιστική. Στη σαιζόν 2017-2018 ήταν προπονητής της ομάδας του Γλαύκου με την οποία πέτυχε και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος πατρινός προπονητής μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στη Δόξα Λευκάδας (άνοδος στην Α2), στον Έσπερο Πατρών, στον Αίολο Αστακού, στην Ολυμπιάδα Πατρών, στον ΚΑΟ Κορίνθου και στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Παπαδόπουλο:

“Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την – κοινή συναινέσει – λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ.Δημήτρη Παπαδόπουλο και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του”.