Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή έφτασε ο Κάδμος ο οποίος έφερε στην Θήβα τον 23χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Κώστα Τσαπρούνη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Σπόρτιγκ. Επίσης στον Κάδμο θα συνεχίσει την καριέρα του και ο «ράμπο» Αλέξανδρος Πανταζής.

Αναλυτικά:

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΟΣ 2.05 ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Α2.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΡΕΙΟ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Αναλυτικά:

H ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάνδρου Πανταζή από τον ΓΣ Κύμης.Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος το 1989, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΓΕ Χαλκίδας, όπου αγωνίστηκε 4 χρονιά και στη συνέχεια μετακόμισε για 1 χρόνο στον ΑΟ Κύμης. Επόμενος σταθμός ήταν ο ΓΣ Χαλκίδας όπου παρέμεινε 2 χρόνια, κερδίζοντας την άνοδο από τη Γ στη Β Εθνική.Την περίοδο 2013-2014 άνηκε στο δυναμικό του Ικάρου Χαλκίδας και πέρυσι βρέθηκε στον ΓΣ Κύμης πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυναμικό αθλητή,με έμφαση στα αμυντικά καθήκοντα και τον ’σκυλίσιο” τρόπο παιχνιδιού του,που αναμένεται να δέσει αρκετά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΕΣ Κάδμος και του ευχόμαστε καλά αγωνιστική χρονιά.