Σε μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, η οποία, όμως, περιέχει κα μπόλικη… ουσία προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας. Οι “μπλε” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Λόλα, ο οποίος την περσινή σεζόν διέπρεψε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα του Αμύντα έχοντας κατά μέσο όρο 11.1 πόντους ανά παιχνίδι. Παράλληλα, όμως, η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή του Χρήστου Ντακούλια στο έμψυχο δυναμικό της.

Αναλυτικά:

“Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει τη απόκτηση του αθλητή Δημήτρη Λόλα (1986, 2.03μ.). Ο Δημήτρης είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών (4 συμμετοχές, 2.7 π.), την Β Ανδρών (4) την Νέων Ανδρών (24, 4π) και την Εθνική Εφήβων (31, 7,5 π.). Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε επιτυχημένα στον Αμύντα Δάφνης (11.1π./παιχνίδι), ενώ διαθέτει σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις από την Α1 και Α2. Τον καλωσορίζουμε  στην οικογένεια του Ιωνικού και ελπίζουμε να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους.

Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας Χρήστο Ντακούλια, ο οποίος και θα αγωνισθεί στην Ομάδα μας για 5η συνεχή χρονιά. Η συμφωνία με τον αρχηγό της Ομάδας μας, αποτελεί την πρώτη κίνηση της προσπάθειας που καταβάλλεται να παραμείνει το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας στον δρόμο των επιτυχιών και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο”.