Να ξεχάσουν δια παντός την εντός έδρας ήττα από την Πεντέλη και να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί που θα τους φέρει εκ νέου σε θέση οδηγού στον 2ο όμιλο Νότου επιθυμούν άπαντες στο στρατόπεδο του Παπάδου Γέρας. Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται αυτή την Κυριακή (27/01, 16:00) τον Εργοτέλη στον πρώτο “τελικό” από τους πολλούς που θα δώσουν στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Ο ασίσταντ κόουτς του Παπάδου Γέρα, Στρατής Αλμπάνης, μίλησε στο basketblog.gr για την ήττα από την Πεντέλη, αλλά και για τη “μάχη” της κορυφής, η οποία παραμένει… ανοιχτή, όπως υποστηρίζει.

“Η ήττα αυτή ήταν μία κακή παρένθεση στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας στον πρώτο γύρο, σίγουρα μας επηρέασε αρνητικά γιατί ήταν μία ήττα εντός έδρας από έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο (βάσει βαθμολογίας), ταυτόχρονα όμως ήταν και ένα πολύ καλό μάθημα για όλους μας που μας κάνει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη για να κερδίζει ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους της και τα παιδιά έχουν αποδείξει μέσα από την πορεία του πρωταθλήματος ότι είναι νικητές και δεν επέτρεψαν στους εαυτούς τους να μας πάει αυτή η ήττα “πίσω”. Είμαι σίγουρος ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής ενάντια στον Εργοτέλη θα παρουσιάσουμε στον κόσμο της ομάδας μας ένα νέο πρόσωπο”, δήλωσε αρχικά σχολιάζοντας την ήττα από τους “μπλε” και συνέχισε αναφερόμενος στην πρωτοπόρο Λιβαδειά:

“Η Λιβαδειά βάσει της βαθμολογικής της θέσης έχει ένα ισχνό προβάδισμα, θα έλεγα αλλά δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ως αδιαφιλονίκητο φαβορί. Επιτρέψτε μου να απαντήσω ξανά σε αυτή την ερώτηση μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής“.

Όσο για το αν μπορούν να γίνουν προβλέψεις σχετικά το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή; “Εάν τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου είναι απόρροια καθαρά μπασκετικών κριτηρίων τότε πιστεύω ότι κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει από τώρα για πρωταθλητή“!