Την απόκτηση ενός αθλητή που έχει… φάει με το κουτάλι τη Β’ και τη Γ’ Εθνική ανακοίνωσε η Καλαμάτα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαντωνίου, τον 40χρονο πόιντ γκαρντ (1982, 1.88), που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με τον Φοίνικα Πειραιά, τον οποίον οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική την περασμένη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Καλαμάτα. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν από την αρχή με ξεχωριστό τρόπο, κάνοντας με να ανυπομονώ για αυτή την νέα εμπειρία. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρουμε», δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσής του από την Καλαμάτα BC ο Παπαντωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαντωνίου (θέση 1, 1.88, 1982). Ο πολύπειρος γκαρντ με μεγάλες παραστάσεις στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες και μια σειρά από επιτυχίες στην καριέρα του έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στο φετινό της ταξίδι στη Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στον Έσπερο Καλλιθέας και εν συνεχεία πέρασε από Απολλωνιάδα Πατρών, Πειραϊκό, Πανελευσινιακό, Άλιμο, ΑΓΕΧ, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ Άργους, ΑΕ Λιβαδειάς, Κύμη, Οίακα Ναυπλίου και Φοίνικα Πειραιά. Ήταν από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη πορεία της Κύμης μέχρι την Basket League, όπως και στις σπουδαίες χρονιές ομάδων, όπως η ΑΕ Λιβαδειάς, ο Οίακας και η ΑΕΚ Άργους, που έφτασαν έως την Α2, ενώ την τελευταία σεζόν ήταν βασικός συντελεστής της επιστροφής του Φοίνικα Πειραιά στις εθνικές κατηγορίες.

Του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα μελανόλευκα!».