Μετά από την αναβληθείσα αγωνιστική κόντρα στον Εργοτέλη εξαιτίας πολλαπλών κρουσμάτων την περασμένη εβδομάδα, η αγωνιστική δράση επέστρεψε με νίκη στην Καλαμάτα, όπου η ομώνυμη ομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίδραση του δυσκολοκατάβλητου Αιόλου Αγυιάς με 85-80 και να φτάσει στην 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

 

Την περασμένη πλέον Κυριακή (28/11) λοιπόν, ο άμεσος πρωταγωνιστής των πρωτοπόρων του γκρουπ, η τετράδα των Μπούσι, Περρώτη, Νάκη και Σαλάι ήταν αυτή που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να χαρίσει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα στην αρμάδα του coach Νώντα, πετυχαίνοντας τους 64 από τους 85 πόντους της (το 75% τους δηλαδή)!

Συνολικά, έχουν πετύχει φέτος τους 254 από τους 313 πόντους της ομάδας της Πελοποννήσου -σε μια επίδοση που ποσοστιαία μεταφράζεται με το εξωπραγματικό 81%- όντας οι κύριοι υπεύθυνοι σε κάθε μια αναμέτρηση, όπου σκοράρουν κατά μέσο όρο 63.5 πόντους (14.5 οι υπόλοιποι).
Για την ακρίβεια, οι δύο χειρότεροι εξ αυτών, οι Σαλάι και Περρώτης μετρούν αθροιστικά 110 πόντους ή 27.5 ανά βραδιά (το 35% των συνολικών πόντων), ενώ ο Νάκης είναι ασταμάτητος με 78 συνολικά πόντους μόνος του (19.5 ανά βραδιά), ακόμα και αν μετράει μόλις 26 στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή, δίχως πάσα αμφιβολία, η εν λόγω τετράδα είναι η κορυφαία του ομίλου αλλά και αυτή που έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην επιθετική νότα ενός συλλόγου, με τις επιδόσεις της να είναι εξαιρετικές.

Τέλος, και αναφορικά με τις καλύτερες μέχρι στιγμής ομαδικές του συγκομιδές, οι 71 πόντοι που είχαν πετύχει κόντρα στον Γλαύκο (2η αγωνιστική) αλλά και οι 64 που είχαν πετύχει κόντρα στην έτερη ομάδα της Πάτρας, τον Αίολο, είναι στην κορυφή του άτυπου Έβερεστ των ρεκόρ τους -τα οποία σπρώχνει την Καλαμάτα στην άνοδο προς τη Β’ Εθνική.

 

 

Αναλυτικά οι πόντοι τους σε κάθε ματς:

vs Παναχαϊκή: 59
vs Γλαύκος: 71
vs Ήφαιστος/ Αχιλλέας: 48
vs Αίολος: 64

Αναλυτικά οι πόντοι καθενός (συνολικά- μέσος όρος):

Νάκης: 78 – 19.5 μ.ο
Μπούσι: 66 – 16.5 μ.ο
Περρώτης: 55 – 14 μ.ο
Σαλάι: 55 – 14 μ.ο