Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος δεν πρόκειται να βγάλει από πάνω του τη μελανόλευκη φανέλα ούτε την επόμενη χρονιά. Ο 30χρονος φόργουορντ (1992, 1.98) ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Καλαμάτα BC, παραμένοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την επιστροφή του στα μέσα της περασμένης σεζόν.

Ο Καλογερόπουλος έγινε έτσι ο τέταρτος παίκτης από την περσινή ομάδα που ανανέωσε, μετά τον Νάσο Περρωτή, τον Θοδωρή Πετρίδη και τον Μάνο Χατζηαγγέλου. Η Καλαμάτα του Παύλου Νώντα έχει αποκτήσει ακόμα τους Δημήτρη Παπαντωνίου, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, Παναγιώτη Μανωλάκη, Γιώργο Ιωάννου.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο (θέσεις 3-4, 1.98, 1992). Ο Έλληνας φόργουορντ, με σπουδαία εμπειρία μέχρι και στα σαλόνια της Α1, δηλώνει για ακόμη μια φορά παρών στην νέα μας περιπέτεια στη Γ’ Εθνική, μετά και την περσινή του επιστροφή στα μέσα της σεζόν, μιας και στην αρχή της οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν για σημαντικό χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Είναι ξανά, όμως, εδώ για να βοηθήσει με τις ικανότητές του, σε συνδυασμό με τις εικόνες που έχει αποκομίσει από τις μεγάλες του παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες.

Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».