Τα δικά της «αποκαλυπτήρια» κάνει σήμερα (24/9) μπροστά στο κοινό της η Καλαμάτα, η οποία υποδέχεται το Κορωπί στο Κλειστό της Τέντας, στο πλαίσιο του 1ου Kalamata B.C. Cup. Οι παίκτες του Θοδωρή Γιαννακόπουλου, έχουν μπροστά τους μία καλή ευκαιρία για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε μία ομάδα με αξιώσεις για την επόμενη Β’ Εθνική, με τον Έλληνα κόουτς πάντως να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μπάκα λόγω προσωπικών υποχρεώσεων του τελευταίου.

Την ίδια στιγμή, όμως, διαθέσιμος θα είναι ο Δημήτρης Κουτίβας, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα για τα πρώτα της φιλικά, επίσης για προσωπικές υποχρεώσεις. Στο αυριανό (25/9) ματς με τον Οίακα Ναυπλίου, ωστόσο, η ομάδα αναμένεται να είναι πλήρης πλην του τραυματία Γιώργου Γιαννουκάκη, ενώ η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της, κάλεσε σε δυναμικό «παρών» το τοπικό κοινό, σε μία όμορφη παράσταση που θα λάβει χώρα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Αναλυτικά:

«Πρεμιέρα της νέας μας ομάδας στο Κλειστό της Τέντας, η οποία παρά το γεγονός ότι πρόκειται για φιλικό αγώνα, έχει μπροστά της στο πλαίσιο του 1ου Kalamata B.C. Cup, ένα πολύ δυνατό «τεστ» κόντρα στο Κορωπί σήμερα (24/9, 18:00). Η εν λόγω ομάδα, με τον έμπειρο κόουτς Σάββα Κατσούνη στον πάγκο, έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη παρουσία στα παρκέ των εθνικών κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου πέρυσι είχε κατακτήσει την όγδοη θέση, στην παρθενική της παρουσία σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.

Ο κόσμος της Καλαμάτας, θα έχει έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσει απόψε στο Κλειστό της Τέντας έναν αγώνα εξέχουσας σημασίας, καθώς οι παίκτες του Θοδωρή Γιαννακόπουλου έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με την πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους στη Γ’ Εθνική να πλησιάζει.

Σας καλούμε να δώσετε το «παρών» και να στηρίξετε την Καλαμάτα, στο πρώτο εντός έδρας ματς της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Η γενική είσοδος βρίσκεται στα 3 ευρώ, ενώ διαθέσιμα θα είναι τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ (Black) και των 50 ευρώ (Gold). 

Μπορείτε, παράλληλα, να δηλώσετε το δικό σας «παρών» μέσω των λογαριασμών σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το hashtag #kalamatabc.

Όλη η πόλη… μία ομάδα!»