Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αυτή τη φορά ήρθε σε συμφωνία με δύο σημαντικούς νεαρούς αθλητές. Ο λόγος για την προσθήκη των αθλητών Γιώργου Καμινέλλη και Αλέξανδρου Ύμερι στο ρόστερ του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καμινέλλης είναι 24 ετών, έχει καταγωγή από τη Λέσβο και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ. Έχει αγωνιστεί στον Αρίωνα Μυτιλήνης, την ΑΕ Νέας Κρήνης, αλλά και την Ελληνική Ακαδημία, όπου πρωταγωνίστησε.

Από την άλλη, ο Ύμερι αποτελεί έναν αρκετά ελπιδοφόρο νεαρό αθλητή. Είναι μόλις 18 ετών, έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τον Τρίτωνα στην Α2 Ανδρών αποκτώντας πολλές εμπειρίες, τις οποίες είναι έτοιμος να τις αξιοποιήσει με την ομάδα του coach Καραμβάλη.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Παπάδου Γέρας:

“Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καμινέλλη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας κατάγεται από τη Λέσβο, είναι 24 ετών και παίζει στις δύο θέσεις των guard. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ελληνική Ακαδημία με την οποία αγωνίστηκε με επιτυχία στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει περάσει και από την ΑΕ Νέας Κρήνης. Στο Νησί μας έχει φορέσει τη φανέλα του Αρίωνα Μυτιλήνης. Ο Καμινέλλης επαναπατρίζεται και θα αποτελέσει ακόμα μια λύση στο ρόστερ της Γέρας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

“Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Ύμερι.

Ο 18χρονος forward με ύψος 2,08 αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετά τους Πάσκο και Κοσμά. Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Ύμερι έρχεται στην Γέρα για να την βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής εκεί όπου θα αγωνιστεί μετά από επτά χρόνια. 

Ο νεαρός καλαθοσφαριστής ανήκε στο δυναμικό του Τρίτωνα, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 των ανδρών. Να σημειωθεί πως ο Ύμερι είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας εκτός Νησιού. 

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

Welcome Γιώργο! #papadosgeras #papadosgerasfamily #season2020_2021 #thirdnational #transfers

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball στις Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 

Welcome Αλέξανδρε! #papadosgeras #papadosgerasfamily #season2020_2021 #thirdnational #transfers

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020